“Срамимо се нашег вандалског чина, прихватамо кривицу и спремни смо да одговарамо пред законом”

Društvo Vaš stav Vesti

Овим путем желимо свим грађанима Инђије да се извинимо поводом нашег вандалског чина који смо учинили у ноћи између суботе и недеље.

Не желимо овај потез да правдамо утицајем алкохола нити било чиме другим јер сматрамо да без обзира на наше стање нисмо смели овако да се понесемо.

Сви људи који нас познају, као и сама полиција зна да никад нисмо имали никаквих додирних тачака са било каквим инцидентима, чак ни оним из категорије безазлених. Баш из тог разлога нас је још више срамота и обећавамо да се никад ништа слично неће поновити.

Оправдање за овако нешто не постоји и немамо намеру да умањујемо тежину овог инцидента. Прихватамо кривицу, сносићемо све последице за које нас надлежни органи буду теретили и одговараћемо пред законом. Много нам је жао и стидимо се овога што смо учинили.

Овим путем желимо да апелујемо на друге, нарочито младе, који су ово видели да не понове ниста слично. Сами смо се одлучили на овај потез јавног обраћања јер сматрамо да је то наша морална обавеза као грађана овог места. Још једном се извињавамо свим грађанима и надлежнима у нашој општини.

Слободан и Милош

1 thought on ““Срамимо се нашег вандалског чина, прихватамо кривицу и спремни смо да одговарамо пред законом”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *