Тијана Дошен и Драган Иброчић први добитници награде ‘Најбољи јавни службеник’

Politika Vesti

Начелница одељења за урбанизам Тијана Дошен и начелник одељења за привреду и инвестиције Драган Иброчић добитници су награде ‘Најбољи јавни службеник’ коју Инђијатива додељује од ове године.Критеријуми за доделу награда био је учинак самог јавног службеника и његов однос према грађанима.

Уручивање награде Тијани Дошен

Одељење за уранизам озаконило је рекордан број објеката током 2019. године, а начелница Тијана Дошен је и поред преобимног посла увек налазила време да саслуша предлоге и критике које смо подносили у име грађана. Рад тог одељења је веома транспарентан, баш онако како треба да изгледа.

Свака јавна расправа расписује се на време и грађанима су омогућени рани јавни увиди. Ко год жели да инвестира у Инђију, дужан је да поштује свако слово закона.

Уз то, Тијана Дошен се заједно са председником општине супроставила идеји да се због бициклистичке стазе од Новог Сада до Београда мења изглед самг центра Инђије и сече дрвеће.

Начелник Драган Иброчић са наградом

Када је реч о Драгану Иброчићу, врата његове канцеларије су увек била отворена за Инђијативу. При изради плана саобраћајне регулације, Инђијатива је била позвана да допуни нацрт. Од тог одељења неколико пута смо тражили информације од јавног значаја, и сваки пут је рок био испоштован.

Највећи пројекат које је ово одељење изнело јесте асфалтирање свих неасфалтираних улица. Најважнији посао током тог пројекта урадио је начелник Иброчић.

БОНУС ВИДЕО

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *