ВЕЛИКА СРАМОТА Културни центар отказао хуманитарно вече 48 сати пре почетка, разлог разочаравајућ

Društvo Vaš stav Vesti

Иако је претходних дана имала обећање управе Културног центра да ће у недељу у тој установи моћи да одржи уманитарно вече за Вука Лајовића којем су потребна нова колица,Aндријана је данас остала у шоку када јој је 48 сати јављено да се хуманитарно вече ипак неће одржати. Разлог? Дошло је до забуне и нема термина у недељу.

Андријана је своју разочараност поделила са својим пријатељима на свом Фејсбук профилу. Путем ове друштвене мреже смо и сазнали са ову срамоту Културног центра.

 

Да ствар буде гора, Андријана је сат времена пре отказивања договорила све детаље наступа у недељу. Преписка са управом КЦ-а то најбоље показује. У поруци коју можете да видите испод, њој је речено да не треба да брине ни око чега и да ће све бити како је она замислила. После 45 минута уследио је позив у којем јој је речено да се догађај отказује. Према речима Андријане, више од 50 људи најавило је свој долазак.

Image may contain: text

Овим путем, удружење Инђијатива управи Културног центра поставља следећа питања:

1. Зашто је девојци обећавано да неће бити никаквих проблема, а после само 45 минута јој се јавља да је отказано?
2. Ако је разлог да нема термина, да ли ће него одговорати за то што то одмах није речено?
3. Ако термин није разлог, шта је онда стварни разлог да се један догађај хуманитарног карактера откаже 48 сати пре почетка?
4. Да ли ће се управа Културног центра извинити Андријани, али и свим грађанима, због свега горе наведеног?

 

УДРУЖЕЊЕ ИНЂИЈАТИВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *